oferte disneyland

21/03/2013 10:35

 

Primul hotel construit la Disneyland, oferte Disneyland Hotel este adiacent la Downtown oferte Disneyland District, și este la doar câțiva pași de parcuri și accesibile prin intermediul monorai. Un punct de atractie la un hotel cheie este de 5.000 de metri patrati, Peter Pan-inspirat piscină, completat cu tobogan de apă și corabie de pirați. Motivele includ Horseshoe Falls, o cascada 165-picior-nivel,

și o piscină plină cu pește koi japonez. Hotel 988 camere sunt situate în trei turnuri distincte, iar fiecare turn are o opinie diferită. Cele mai multe camere de oaspeți au două paturi duble, iar multe pot găzdui până la cinci persoane. Restaurantul la fața locului, Bucătărie nătărău, are un bufet copil-friendly găzduit de-ai ghicit-nătărău. Way 1150 Magic, Anaheim, CA 92802; 714-956-6425Candy Cane Inn Nu, acest hotel de nu este acoperită în bomboane, dar acesta este un stil fermecător, cu o locație fabuloasă chiar pe strada de la Disneyland. Hotel de două-poveste are o fântână în față și flori care acoperă motivele. Fiecare dintre cele 171 camere includ două paturi queen-size, un seif, filtru de cafea, frigider și uscător de păr. Familii va dori o piscină și o spălătorie. Candy Cane Inn servește un mic dejun continental gratuit zilnic, care este un plus imens pentru oaspeții pe un buget. Parcarea este gratuită, dar dacă nu aveți o mașină, există transfer gratuit la și de la stațiune. Rata pentru o gamă camera dubla de la $ 95 la 189 dolari.Pătuțuri sunt gratuite; rollaways sunt de $ 10. S. Harbor Blvd. 1747, Anaheim, CA 92802;. 714-774-5284  Howard Johnson Anaheim

cuvintele "peisaj frumos" și "Howard Johnson" nu apar, de obicei, în aceeași propoziție, dar fac aici. Howard Johnson Anaheim este acoperit în amenajare a teritoriului luxuriantă, cu flori, copaci și o fântână centrală. Este o locatie primitoare pentru sejurul dvs. Disneyland. Unitate cu patru etaje este aproape de oferte Disneyland Resort, și are chiar și un serviciu de transfer (pentru o mică taxă), la și de la parc. Cele 302 de camere pentru nefumători sunt răspândite peste șapte acri.Camerele sunt mari, iar cele mai multe au două paturi queen-size. Internet gratuit este inclus. Copii, cum ar fi Castaway Cove, un loc de joacă apos oferind pirat tunuri de apă, tobogane si fantani. Café mimi este chiar alături. Camerele alerga de la $ 79 la 164 dolari. Pătuțuri sunt gratuite; rollaways sunt de $ 10. S. Harbor Blvd. 1380, Anaheim, CA 92802;. 714-776-6120 Tropicana Inn & Suites Puteți merge pe jos de la acest hotel de la oferte Disneyland Resort, din moment ce este doar peste pietoni pietonală din parc . Un Disneyland Resort Hotel vecin bun, Tropicana are o piscină olimpică Junior, spălătorie și un centru spa. Fiecare dintre cele 194 de camere sunt dotate cu un pat king sau doua paturi queen-size, precum și un cuptor cu microunde și un frigider mic. Gratuit cafea, suc și produse de patiserie sunt servite în sala de ospitalitate. Nu e nici la fața locului restaurant, dar IHOP, Restaurant lui Millie și de panificatie, alte unități sunt în apropiere. Tarifele încep de la $ 139. Suites variază de la 179 dolari la 349 dolari și poate găzdui până la opt persoane. S. Harbor Blvd. 1540, Anaheim, CA 92802;. 714-635-4082 Jolly Roger hotel Acest hotel buget este chiar peste drum de oferte Disneyland California Adventure și Disneyland. Acesta are două piscine în aer liber și bun-sized camere de oaspeți. Hotelul a fost complet renovat în ianuarie 2010, deci are un aer modern. Oaspeții primesc gratuit la Internet, premium canale prin cablu și filme gratuite, nu că veți petrece mai mult timp în camera ta. Copiii sub 17 sunt gratuite atunci când ocupă aceeași cameră cu un părinte. Toate cele 58 de camere sunt non-fumat.Rata alerga de la $ 75 la $ 150/room. Există multe Disneyland articole aici pe AC. Mulți producători de conținut au mare sfat pentru manipularea călătoria dvs. Disneyland. Alții au antecedente în ceea ce privește informatiile mare sau trivia. Acestea sunt articolele mele preferate Disneyland-a lungul acestor linii.

Sandra Bell oferte Disneyland Travelsolutions pentru Persoanele cu Handicap dă un sfat bun pentru persoanele cu handicap ce pot face pentru a face călătoria lor mai placuta. Bell definește politicile în vigoare la parc, și recomandă chiar un loc minunat pentru a sta.

Elliot Feldman are un articol bun despre Disneyland de trivia si mituri . Acest articol vă spune că unele lucruri pe care le-am auzit despre oferte Disneyland nu sunt de fapt adevărat - cum ar fi corpul lui Walt oferte Disneyland nu este criogenizat si plasat undeva în parc. Unele lucruri sunt alte adevărat, dar este posibil să nu fi auzit despre.