Ce nu stiati despre broderie

14/02/2013 13:14

 

Amprente pentru capace si vizierele pot fi plasate pe coroana, pe partea stânga sau dreapta a PAC sau pe spatele capacului.

 

Saci au diferite domenii, in functie de amprenta stilului si taiat. Verificati locatia si dimensiunea amprenta inainte de plasarea comenzilor. Acest lucru va garanta va va fi obtinerea elementul ca ai fi asteptat.

Ambarcatiuni de proiectare broderie este varsta vechi. Acum este plin de multi oameni care sunt luate cu maiestrie frumos ca aceasta particularcraft aduce. Noile modificari in tehnologia au ajuns la meserii care se fac la domiciliu, cu broderie fiind una dintre aceste meserii. in trecut, un design in broderie ar lua ore de munca grea si de multe ore de concentrare si de timp. Exista unele pus-o acolo, care nu au darul de rabdare si dragostea care este necesar chiar si pentru modele mai usor in broderie. Puteti gasi acum masini digitale pentru broderie care pot face chiar si modele mai detaliate si poate fi terminat in câteva minute. Aceste produse sunt pentru broderie perfectionat pentru a va aduce cel mai bun design de calitate, cu cele mai mici detalii luate de ingrijire si ea se datoreaza tehnologii disponibile noua.

 

Nu conteaza daca alegeti brodat mâna libera sau brodat masinii; firele care sunt utilizate sunt cel mai important ingredient pentru piese de calitate. Când sunteti incercarea de a alege cel mai bun fir, va trebui sa ia in considerare faptul ca continutul firului trebuie sa fie cât mai aproape de tipul de material pe care il utilizati, astfel incât aceasta va va da un rezultat mai bun si va fi durabil in spalare . Exista doua tipuri diferite de fire pentru broderie care sunt in magazine. Acestea doua sunt raionului si fire acrilice.

 

Raionul este tipul cel mai des folosit de fir de masini de brodat, pentru ca este foarte puternic, iar culorile sunt foarte luminoase. Va trebui sa ne amintim ca va trebui sa fie atenti atunci când spalat aceasta piesa. Acest thread raionul va costa mai mult si va trebui, de asemenea, sa fie doar cusuta pe setarile de tensiune mai mici pentru un aspect neted.

 

Acrilic este tipul final al firului, care este mult mai puternic decât firul raionului, dar simt al firului este mai aspra decât firul raion. Asprimea de firul este motivul pentru care unii vor alege acest thread. Culoarea va ramâne mai bine si costul este mai mic decât este pentru raion. Veti avea nevoie de un ac mai mare pentru a face cusut merge lin cu acest thread.

 

Unele dintre cele mai larg fire achizitionate sunt firul poliester Isacord. Este de preferat, deoarece este foarte puternic si are un luciu frumos la ea. De asemenea, se mândreste cu a fi de multe ori mai puternic decat raion si poate fi de cumparare intr-un pachet mai mare. Fiecare dintre conuri care detin acest thread poliester sunt echipate cu un fund care are o blocare pe partea de jos a conului, care va detine toate capetele libere sa-l opreasca de la destramarea si vin in vrac, atunci când nu il utilizati.

 

este, de asemenea, un lucru important pentru a micsora pre tesatura dumneavoastra inainte de a utiliza in orice sarcini de broderie pentru a obtine o mai buna element rezultata. Daca sunteti inca in etapele de inceput ale invatarii broderie, trebuie sa va asigurati ca va intrebati orice intrebari de la cineva care are experienta pentru a ajuta.

Broderie este o forma de arta, care reflecta traditia rafinat a grupurilor etnice versatile. Mestesugurile care contin modele sofisticate sunt considerate in continuare a fi capodopere si aceasta abilitate este intr-adevar Dumnezeu-talentat. Desi lucrarile de broderie manual sunt inca evaluate cea mai mare masura, utilizarea de utilaje pentru ambarcatiunile de modele au facut munca mult mai usoara.